greske prilikom zamene prozora dekiplast

Veoma je uobičajeno da se javljaju mnoge greške prilikom zamene starih prozora I postavljanja novih PVC ili Alu prozora. Pre samog izbora stolarije, treba malo proučiti materiju; raspitati se kod rođaka, komšija, prijatelja kako su oni zadovoljni svojom stolarijom; posetiti neke sajtove, forume, blogove na tu temu i jednostavno steći osnovne pojmove o onome što vas čeka i za šta ćete izdvojiti novac.

Naš stručni tim u Dekiplast će Vam pomoći da donesete ispravnu odluku, kako ne biste napravili greške koje vas kasnije mogu skupo koštati. Svaka greška koja se napravi na početku, kasnije se teško ispravlja ili se uopšte ne može ispraviti, stoga Vam savetujemo da nas KONTAKTIRATE pre odluke o kupovini prozora Ukoliko investirate u pogrešne prozore, može se smanjiti energetska efikasnost nekretnine, što će naravno da se oseti preko računa za grejanje, odnosno hlađenje, a pojavljuju se i neplanirani troškovi zbog kasnijih popravki.

Jedna od najčešćih grešaka jeste  kupovina prozora starije generacije.

Tehnologija i modernizacija stalno napreduju, pa današnji prozori nisu ni blizu onima od pre nekoliko decenija. Sada se PVC prozori prave od višekomornih profilskih sistema čiji je koeficijent toplotne provodljivosti (Uw vrednost) ispod 1,4 W/m2K, sa dvoslojnim ili troslojnim niskoemisionim ostakljenjem punjenim plemenitim gasom (kao što je argon, kripton, itd), izrađuju se u različitim stilovima, bojama, dezenima i završnim obradama. Moderni prozori ne samo da će poboljšati izgled i vrednost nekretnine, već će poboljšati i njenu energetsku efikasnost. Zato je najveća greška koju možete da napravite kupovina sličnih prozora kakve već imate, samo zato što ste navikli na njih ili zato što su jeftiniji.