Tehničke karakteristike:

  • Upečatljiva, dvostruko zakošena kontura profila krila sa crnim ili svetlo sivim zaptivkama
  • Pri izboru zastakljivanja postoji mnogo mogućnosti. Podrazumeva se da klizni elementi mogu da se naprave sa pravim fiksnim podelama (nadsvetlom). Može se koristiti specijalno funkcionalno zastakljivanje, debljine stakla do 28 mm
  • U klizna vrata može, prema želji, da se integriše i otvor za sanduče za poštu
  • Pored bele boje, PremiLine je takođe dostupan i u varijanti sa foljom. Možete da izaberete između dekor drveta ili obične boje sa spoljne strane, dok je sa unutrašnje strane neutralno bela boja ili da i sa unutrašnje i spoljne strane bude dekor drveta.
  • Podložan reciklaži
  • Greenline maksima

OPIS

Tiho rukovanje. Dugotrajan. Siguran. Postoji mnogo vrsta luksuza, a sa PremiLine-om, kliznim sistemom koji je posebno tih za rukovanje, upoznaćete i nekoliko novih. PremiLine klizni sistem se može bez ikakve muke lako otvoriti i zatvoriti. Svojim tihim rukovanjem je posebno lak i jednostavan za korišćenje. Čak i kod velikih staklenih površina, PremiLine profili garantuju izrazito tiho pokretanje kliznih elemenata, koje je uslovljeno visokom stabilnošću prozora, odnosno krila vrata.

Zahvaljujući visokoj statici ukupne konstrukcije, klizni elementi PremiLine takođe pružaju visok stepen sigurnosti. A pošto su PremiLine klizni elementi takođe izuzetno dugotrajni, možete od sada i sigurno sedeti i uživati u boljoj udobnosti, jer Vaši PremiLine klizni elementi klize po visoko kvalitetnim šinama od nerđajućeg čelika.

Za PremiLine, Koemmerling nudi veliki izbor folija, koje mogu da budu sa strukturom drveta ili običnih boja, i to sve doprinosi većoj individualizaciji kliznih vrata. PremiLine tako nudi ne samo udobnost, već i dizajn po meri klijenta. Sa Greenline maksimom, koja nas obavezuje da razvijamo samo energetski efikasne prozore i da koristimo samo stabilizatore bez olova u svežem materijalu, uz neprekidnu reciklažu, dobijate klizni sistem, koji Vam daje sve važne vrednosti i karakteristike.