Tehničke karakteristike:

  • Izuzetna toplotno izolaciona vrednost od Uf = 0,95 W / (m²K)
  • Moguća primena za prozore za pasivnu kuću prema ift-smernicama WA 15/2 – Uw-vrednost = 0,79 W/(m2K) – Uw, Einbau = 0,82 W/(m2K).
  • Veliki izbor debljine stakla do 56 mm, za zastakljivanje troslojnim staklom ili specijalnim funkcionalim staklima.
  • Siguran prenos težine teških stakala zahvaljujući ojačanju, koje se nalazi u sredini
  • Klasično bele boje, sa folijom u strukturi drveta, obične ili metalik boje
  • U potpunosti podložan reciklaži
  • Svi PVC profili su, u svežem materijalu, proizvedeni isključivo od bezolovnih stabilizatora, na bazi kalcijuma i cinka.

OPIS

KÖMMERLING 88, već u standardnoj verziji,  postiže sa odgovarajućim namenskim staklima, zahtevne ciljeve toplotne izolacije za pasivne kuće – Uf = 0,95 W / (m2K). Sa termo-izolacionim staklom debljine 48 mm sa Chromatech Ultra F distanc staklom , Ug = 0,6 W/ (m2K) , postiže  Uw– vrednost 0,79 W / (m2K) ,Uw kod ugradnje je 0,82 W / ( m2K).

Izaberite sami oblik i boju, koju želite. Za standardnu verziju dostupan je veliki izbor profila, kao i različite površine za obradu. Profili mogu da budu bele boje, sa folijom u strukturi drveta, obične ili metalik boje, ili dekor folija može da bude jednostrana, sa spoljašnje ili unutrašnje strane, ili dvostrana – sa obe strane profila.

Ovaj sistem važi za uzor i u ekološkom pogledu. Kao prvi svetski važan proizvođač, brend KÖMMERLING , u proizvodnji profila, koristi reciklirane materijale u svežem PVCu,i to isključivo bezolovni PVC  sa “zelenim” stabilizatorima na bazi kalcijuma i cinka. Za ispunu termo-izolacionom penom koristi se samo ekološki prihvatljiv materijal, a  pri reciklaži pena i PVC se ponovo mogu odvojiti. Ovo takođe, kupcima KÖMMERLING proizvoda, daje svest o očuvanju životne sredine.