Tehničke karakteristike:

  • Izuzetna toplotno izolaciona vrednost od Uf  = 0,95 W/(m²K)
  • Moguća primena za prozore za pasivnu kuću prema ift-smernicama WA 15/2 – Uw-vrednost = 0,80 W/(m2K)
  • Najviše vrednosti toplotne izolacije zahvaljujući proEnergyTec tehnologiji
  • Siguran prenos težine teških stakala zahvaljujući ojačanju, koje se nalazi u sredini
  • Može da bude klasično bele boje, sa folijom u strukturi drveta ili obične boje, kao i sa inovativnom površinskom tehnologijom proCoverTec.
  • U potpunosti podložan reciklaži
  • Svi PVC profili su, u svežem materijalu, proizvedeni isključivo od bezolovnih stabilizatora, na bazi kalcijuma i cinka.

OPIS

Želite da uradite puno za životnu sredinu,a da uštedite troškove i da se pritom ne odreknete udobnosti i dizajna? Pasivna kuća sa sistemom KÖMMERLING 76 Vam to omogućava. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji proEnergyTec, savremeni sistem prozora sa toplotnom izolacijom Uf = 0,95 W / (m²K) zadovoljava visoke energetske zahteve za pasivne kuće. Sa termo-izolacionim staklom debljine 44 mm sa TGI-Spacer distanc staklom – Ug vrednost= 0,6 W/(m2K) , postiže  Uw– vrednost  0,80 W / (m2K).

Komore ojačanja štoka su ispunjene proEnergyTec termo-izolacionom penom. Siguran prenos težine teških stakala  je moguć zahvaljujući ojačanju, koje se nalazi u sredini. Sa ovom tehnologijom, koja je kasnije podložna reciklaži, postižu se najviše vrednosti toplotne izolacije. Vrednosti su toliko dobre, da je KÖMMERLING 76 sa proEnergyTec-om moguće primeniti i za prozore za pasivnu kuću prema ift – smernicama WA 15/2.

Izaberite sami oblik i boju, koju želite. Veliki izbor profila, kao i različite površine za obradu nude brojne mogućnosti. Profili mogu da budu bele boje, sa folijom u strukturi drveta, obične ili metalik boje ili dekor folija može da bude jednostrana, sa spoljašnje ili unutrašnje strane, ili dvostrana – sa obe strane profila.. KÖMMERLING 76 je takođe dostupan u 22 dodatne boje sa novom, inovativnom površinskom tehnologijom proCoverTec.

Ovaj sistem važi za uzor i u ekološkom pogledu. Kao prvi svetski važan proizvođač, brend KÖMMERLING , u proizvodnji profila, koristi reciklirane materijale u svežem PVCu,i to isključivo bezolovni PVC  sa “zelenim” stabilizatorima na bazi kalcijuma i cinka. Za ispunu termo-izolacionom penom koristi se samo ekološki prihvatljiv materijal, a  pri reciklaži pena i PVC se ponovo mogu odvojiti. Ovo takođe, kupcima KÖMMERLING proizvoda, daje svest o očuvanju životne sredine.