Tehničke karakteristike:

  • Sistem ulaznih vrata visoke izolacije sa dubinom ugradnje 76 mm – Uf – srednja vrednost = 1,2 W / (m2K).
  • 5-komorna konstrukcija sa čeličnim ojačanjem velikih dimenzija i zavarivim ugaonim spojnicama za višu statiku
  • Visok stepen zaptivanja zahvaljujući dvostrukom zaptivanju sa termički izolovanim pragovima bez ulaznih pregrada
  • Povezivač praga za precizno postavljanje i zaptivanje između okvira i praga
  • Primena specijalnih funkcionalnih stakala ili ispuna za vrata debljine do 48 mm
  • Visok stepen protivprovalne zaštite – Klasa otpora RC2 (WK2)
  • Maksimalne dimenizije krila:
   Jednokrilna vrata 1200x2400mm
   Dvokrilna vrata  1000x2400m
  • Svi PVC profili su, u svežem materijalu, proizvedeni isključivo od bezolovnih stabilizatora, na bazi kalcijuma i cinka.

OPIS

Sistem ulaznih vrata KÖMMERLING 76  pruža sve preduslove za visoko kvalitetna ulazna vrata, koja se ovaraju ka unutra, i ovaj 5-komorni sistem visoke izolacije optimalno štiti od hladnoće i toplote. KÖMMERLING 76 ulazna vrata imaju jaku konstrukciju, gde čelična ojačanja velikih dimenzija čine jedan čvrsti i zatvoreni okvir. Uglovi krila su ojačani zavarivim ugaonim spojnicama,  koje su snažno povezane sa čeličnom armaturom. One apsorbuju  sile savijanja i uvijanja, npr. kod pokušaja provala, i prenose ih po celom obimu čeličnog ojačanja. Sa specijalnim okovima, bezbednost se može dodatno povećati

Mogu da se proizvode jednokrilna ili višekrilna ulazna vrata, koja se otvaraju ka unutra, sa nadsvetlom ili bočnim delom. Zahvaljujući termoplastičnoj formi, lukovi se mogu praviti po želji, čineći ulazna vrata sjajnom vizit kartom za Vaš dom. Ulazna vrata mogu biti, prema Vašoj želji, dekorisana lajsnicama, ornament staklima ili već gotovim ukrasnim panelima.

Izaberite sami oblik i boju, koju želite. Veliki izbor profila,sa ravnim ili polu-ravnim ivicama i stilskim krilom, kao i različite površine za obradu nude brojne mogućnosti. Profili mogu da budu bele boje, sa folijom u strukturi drveta, obične ili metalik boje, ili dekor folija može da bude jednostrana, sa spoljašnje ili unutrašnje strane, ili dvostrana – sa obe strane profila.KÖMMERLING 76 je takođe dostupan u 22 dodatne boje sa novom, inovativnom površinskom tehnologijom proCoverTec.

Ovaj sistem važi za uzor i u ekološkom pogledu. Kao prvi svetski važan proizvođač, brend KÖMMERLING , u proizvodnji profila, koristi reciklirane materijale u svežem PVCu,i to isključivo bezolovni PVC  sa “zelenim” stabilizatorima na bazi kalcijuma i cinka. Ovo takođe, kupcima KÖMMERLING proizvoda, daje svest o očuvanju životne sredine.