Winkhaus ActivPilot – S većom fleksibilnošću i brojnim dodatnim funkcijama Winkhaus ActivPilot proizvođačima prozora pruža različite prednosti.
Pomoću ActivPilot koncepta, stvoren je sistem ugradnje koji se na tržištu izdvaja svojim posebnim dizajnom i impresionira funkcionalnošću i udobnošću rada.
Inteligentni, jasno struktuirani modularni sistem ActivPilot nudi projektantima prozora značajno poboljšanu efikasnost obrade, naročito zbog drastičnog smanjenja komponenti koje su integrisani u savršenu celinu. Svojim dizajnom orijentisanim ka budućnosti, ActivPilot se takođe posebno izdvaja na tržištu svojim posebnim dizajnom i svojim inovativnim spoljnim izgledom.
Novi sistem zaključavanja, mogućnost lagane nadogradnje sigurnosne tehnologije i niz drugih atraktivnih dodatnih funkcija, samo su neki od argumenata u korist aktivnog sistema za postavljanje, koji projektantima ostavlja mnogo prostora za dizajn i implementaciju.
Brz odgovor na želje korisnika uvek je moguć pomoću ActivPilot-a. Nove opcije za naknadnu ugradnju, praktičan rad i komponente sa višestrukom upotrebom znače da će značajno proširiti asortiman bilo kojeg proizvođača prozora.

AktivPilot Koncept

Okov prozora sa karakterom

Koncept ugradnje ActivPilot sistema okova za prozore koji su okretno nagibni kombinuje funkcionalnost, savršenu sigurnosnu tehnologiju i udobnost u radu. Pogodan je za sve sistemske profile, nudi visok nivo fleksibilnosti i ispunjava najviše vizuelne zahteve uz individualnu koordinaciju dizajna na vidljivoj strani šarke

Winkhaus ActivPilot

  • Za nagibno okretne prozore sa središnjim položajem 9 ili 13 mm
  • Zazor između krila i okvira 12 mm
  • Preklapanje 18 ili 20/21 mm
  • Širok spektar pojedinačnih rešenja

ActivPilot koncept za PVC prozore

Površina sa šarkama montirana na površini sa simetričnim uzorkom bušenja ugaonih i posmičnih šarki. Pogodan za gotovo sve sistemske profile zahvaljujući širokoj raznovrsnosti serije delova okvira.