Kao porodična kompanija sa tradicijom, svesni smo činjenice da „ko radi – taj i greši“. Zato Vas pozivamo da nam se obratite i podelite sa nama svoje predloge, primedbe i savete. Takođe, ukoliko imate reklamaciju na naše proizvode ili ste nezadovljni iz nekog razloga, molimo Vas da nam se obratite.

Naš princip poslovanja je da se briga o kupcu ne završava prodajom stolarije, već da tada tek počinje. Zato posebnu pažnju posvećujemo post prodaji i servisnoj službi. Kako biste bili upoznati sa pravilnim korišćenjem stolarije preuzmite uputstvo  za rukovanje na sledećem linku.

Postupak rešavanja reklamacija KORAK PO KORAK

  • Reklamacije i primedbe možete javiti na broj 018/552888 , 018/4552888
  • U toku razgovora serviser će zajedno sa Vama utvrditi datum montaže proizvoda na koji imate primedbu, kako bi se definisalo da li je proizvod u garantnom roku ili van garantnog roka.
  • Ukoliko ste kupac iz Niša i okoline rok za rešavanje reklamacija je do 5 dana.
  • Hitne rekalamacije (lom stakla, zakljucana vrata….) rešavamo po hitnom postupku.
  • Kupcima iz drugih gradova koji prijavljuju reklamaciju  serviser će naknadno javiti termin izlaska na teren i rok rešavanja reklamacija, jer se pored servisne službe za rešavanje reklamacija mogu angažovati i ekipe montažera
  • Kada serviser dođe na teren radi otklanjanja reklamacije, on zajedno sa kupcem, popunjava Zapisnik o reklamaciji.
  • U slučaju da je istekao garantni rok, serviser će Vas obavestiti  o tome da će troškove otklanjanja kvara preuzeti kupac prema važećem cenovniku

Svi proizvodi kompanije DE-KI PLAST imaju garantni rok. Garancija od dvadeset godina na postojanost profila vrata i prozora omogućiće da bezbrižno uživate u svim pozitivnim karakteristikama DE-KI PLAST stolarije. Garancija na staklo traje 5 godina, a na okove je 5 godina. Garancija na ostali prateći program solbanke, okapnice, roletne, ograde traje dve godine.
Unapred se radujemo Vašim sugestijama i primedbama, jer nas one mogu učiniti uspešnijima!

Obrazac za prijavu reklamacije

Molimo Vas da odvojite par trenutaka i popunite Obrazac za prijavu reklamacije. Hvala Vam što nam pomažete da poboljšamo našu ponudu i kvalitet proizvoda i usluga.