Garažna rolo vrata su namenjena za zaštitu prostora vašeg vozila, magacina ili ostave. Bezbednost prostora je na prvom mestu ali i praktičnost. Garažna rolo vrata obezbeđuju više slobodnog prostora ispred i unutar prostora koji je obezbeđen njima. Kada se prakirate možete stati direktno ispred njih a pritom plafon prostorije je takođe slobodan. Složićete se da je slobodnog prostora uvek potrebno a sa garažnim vratima dobićete ga jer prednost ovih vrata leži baš u toj činjenici, manje prostora zauzimaju a pružaju vrhunsku komfornost korišćenja.

Još jedna od praktičnih osobina garažnih rolo vrata ogleda se i u mogućnosti postavljanja elektro motora tako da ćete iz svog automobila uz pomoć daljinskog upravljača moći da podignete vaša garažna vrata. Mislimo da će kišni dani biti manje dosadni ako  garažnim rolo vratima zaštite sebe od bespotrebnog izlaženja iz automobila.Pogon se lako održava i postavljen je izvan konzole.Pokretanje i zaustavljanje garažnih rolo vrata obavlja se bez buke i glatko što je dodatna zaštita rolo vrata ali i zaštita sna vaše porodice i uvek nervoznog komšiluka.U prevodu, tih i miran komšija dobar je komšija.A šta ako nema struje ili se motor pokvari?Mislili smo i na to. Rolo garažna vrata, u slučaju nužde lako se otvaraju rukom.Garažna rolo vrata izrađena su od visoko kvalitetnog aluminijuma koji je zaštićen od korozije.

Aluminijumska termoizolovana vrata izrađena su od lamela širine 55 ili 77mm. Debljina profilisanog aluminijuma je 1 mm, a debljina lamele 23 mm. Sendvič ispuna poliuretanom obezbeđuje dobru termoizolaciju. Rolo vrata se vode takozvanim aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i sprečava prodor prašine i vazduha. Standardne boje su bela i siva a mogu se farbati u boju po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.

Elektromotori za vrata poseduju sve neophodne ateste. Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Motor je malih dimenzija i radi bešumno. Automatski zaključava vrata. Ima ugrađene krajnje prekidače. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se deblokiraju i otvaraju ručno pomoću kurble.