Roletne spadaju u visoko kvalitetnu zaštitu od svetlosti, atmosferskih prilika i neželjenih pogleda. DE-KI PLAST FLM d.o.o. roletne lako i u potpunosti zatamnjuju prostor koji želimo da zatamnimo.

Ono što roletne izdvaja od venecijanera, trakastih zavesa i drugih proizvoda koji služe zatamnjenju prostora i skrivanju od neželjenih pogleda jeste što DE-KI PLAST FLM d.o.o.  roletne nude toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i zaštitu prozora od raznih klimatskih uslova. Statistički podaci govore, da je postavljanjem roletni, moguća ušteda toplotne energije i do 25% u odnosu na prostorije bez roletni.

Prednost DE-KI PLAST FLM d.o.o roletni je u tome što one mogu i da se zaključavaju pa tako učiniti vaš dom ili poslovni prostor zaštićenijim od provala.

U kombinaciji sa komarnicima DE-KI PLAST FLM d.o.o.  roletne spadaju u sam vrh zaštite od insekata pa se tako većina naših kupaca upravo opredeljuje za ovakav vid zaštite. To je i naša topla preporuka, svim našim cenjenim kupcima, da uvek za sebe traže ono najbolje a na je da vaše želje pretvori u realnost.

Veliki broj naših klijenata pita i za održavanje. Taj aspekt roletni kao i da ne postoji.Održavanje DE-KI PLAST FLM d.o.o. roletni je jednostavno i lako.

Zbog otpornosti i trajnosti materijala od kojih su napravljene DE-KI PLAST FLM d.o.o. roletne je dovoljno povremeno oprati vodom ili prebrisati zastor običnom krpom. Nije potrebno dodatno ulaganje za farbe i lakove.

Kada smo već kod materijala DE-KI PLAST FLM d.o.o. roletne izrađene su od aluminijuma ili pvc-a  (polivinilhlorida ) koji spadaju u visoko otporne materijale. Lako se montiraju na već postojeće prozore i vrata kao i na novogradnju de je potrebno tek postaviti stolariju.

Kako postoji mogućnost postavljanja na već postojeću stolariju postavlja se pitanje da li DE-KI PLAST FLM d.o.o.  roletne mogu da ispoštuju kompatibilnost boja. Naše roletne ispunjavaju taj zahtev jer široka lepeza boja po Ral-u dozvoljava nam da kažemo da ćemo ispuniti i to očekivanje.

Spoljašnja roletna – OVALNA

Kutija je izrađena od aluminijumskih ekstrudiranih profila što značajno povećava trajnost i kvalitet cjelokupne roletne , a istovremeno zbog pristupačne cijene štedi budžet kupca.

Spoljašnja roletna – PETOUGAONA

Spoljna kutija za naknadnu ugradnju, klasičnog dizajna sa kosinom od 45 ̊

Kutija je izrađena aluminijumskog lima visokog kvaliteta koji značajno povećava trajnost i kvalitet celokupne roletne , a istovremeno zbog pristupačne cene minimalno opterećuje budžet kupca.

Nadgradna aluminijumska termo kutija

Savršena toplotna izolacija sa modernim i funkcionalnim dizajnom.

Kroz stalno istraživanje stvorili smo moderne i napredne termoizolacione sisteme roletni sa odličnim završnom obradom. Sistem odgovara savremenim zahtjevima društva za uštedu energije, istovremeno nudeći sigurnost u svim segmentima.

PVC nadgradna izolovana kutija

Unutrašnja kutija klasičnog i funkcionalnog dizajna

Kutija je izrađena od PVC prifila visokog kvaliteta. Moguće je ugraditi prednju masku od aluminijumskog ekstrudiranog profila i aluminijumskih bočnih poklopaca velike čvrstine što joj omogućuje veće izradne dimenzije. Izolovana je jednodelnim stiroporom sa unutrašnje strane. Namjenjena je za unutrašnju ugradnju na novim objektima, zajedno sa stolarijom.

Podfasadna roletna

Spoljna kutija za naknadnu ugradnju, funkcionalnog i modernog dizajna

Kutija je izrađena od kombinacije aluminijumskog lima i ekstrudiranih profila visokog kvaliteta što značajno povećava trajnost i kvalitet celokupne roletne. Namjenjena za ugradnju ispod, tj. Unutar fasadne izolacije, potpuno odvojena od stolarije, čime zadovoljava najnovije standarde energetske efikasnosti i time dugotrajno značajno štedi budžet kupca.