ZASTAKLJIVANJE TERASA DEKI PLAST

Zastakljivanje terasa

Zatvorenom terasom dobijate prostor koji ćete koristiti, bez obzira na vremenske uslove. Nameštaj i ostali predmeti na terasi će imati duži vek. Sve ostaje čisto! Manje čišćenja- više slobodnog vremena. Svi sistemi za zastakljivanje na jednom mestu!

Sistemi za zastakljivanje su dostupni u varijantama bez vertikalnih alu profila

Život u gradskoj sredini pruža mnoge pogodnosti. Ipak, takva sredina sa sobom nosi i određene neželjene efekte među kojima je neizostavno zagađenje. Buka je najčešći vid zagađenja u gradskoj sredini. Profesionalno instaliran sistem zastakljivanja terase drastično umanjuje nivo buke lokalnog saobraćaja, obližnjih gradilišta. Testiranja su pokazala da se zastakljivanje terasa ovim sistemom, umanjuje nivo buke čak i više od 50%.

Sistem staklenih balkona je idealno rešenje za zastakljivanje stambenih i komercijalnih površina, kao akustična izolacija i idealna zaštita od vremenskih neprilika.

Elegantni dizajn staklenih balkona se diskretno uklapa svakom okruženju i ne menja postojeću estetiku.

Odsustvo vertikalnih profila omogućava lakoću rukovanja , apsolutnu transparentnost i kontinuiranu ventilaciju.

Sistem staklenih balkona se sastoji od  aluminijumske šine u gornjem I donjem delu, koje omogućavaju  lako pokretanje i  usmeravanje staklenih panela. Nosači staklenih panela su od aluminijuma.
Aluminijumske šine i  nosači staklenih panela su dostupni u širokom spektru boja.
Vezivni elementi –  okovi, su od kvalitetnog nerđajućeg čelika ( inox ).
Pvc galanterija je od visoko kvalitetne plastike.

Klizno preklapajući sistem staklenih terasa

Sistem zastakljivanja terasa koji se sastoji od gornje i donje šine po kojima kližu stakleni paneli. Kvalitetni ležajevi omogućavaju lako i nesmetano pokretanje panela.

Profili ,okovi kao i plastični dodaci izrađeni su od visoko kvalitetnih i trajnih materijala. Maksimalna širina staklenog panela je 650mm,dok je maksimalna visina 2200mm.

Stakla koja se koriste kod ovih sistema su sigurnosna stakla,koja mogu biti kaljena stakla ili laminirana stakla, debljine 8mm i 10mm.

Ovim sistemom moguće je zastakliti terase različitih oblika i dimenzija.