pvc-stolarija-dekiplast kvalitetno efikasno

Deki plast – PVC stolarija – energetski efikasno kvalitetno rešenje

Prilikom gradnje ili renoviranja poslovnog ili privatnog prostora posebno bitan zadatak jeste odabir vrata i prozora. Stolarija treba da ispuni niz važnih kriterijuma kako bi ovaj nemali finansijski izdatak bio potpuno isplativ. Cilj je i njenim izborom obezbediti da prostor bude udoban, komforan i prijatan, pri čemu je važno da stolarija ispuni i sve estetske zahteve, uklopi se sa fasadom objekta i eksterijerom, ali i unutrašnjim uređenjem prostora u kojem živimo ili radimo. Dakle, važno je da dobijemo stolariju koja je funkcionalna, praktična, kvalitetna, izdržljiva, ali i moderna u pogledu dizajna, boje i materijala.
Dilema se često javlja oko izbora samih profila, pri čemu svaki ima niz prednosti. Naš stručni tim bi Vam u tome mnogo pomogao savetima, potrebno je samo da nas kontaktirate.Tako su drveni vrata i prozori sinonim za toplinu i ušuškanost, prirodnih i nežnih boja, izuzetnog kvaliteta. Aluminijumska stolarija je pak oličenje izdržljivosti i trajnosti, posebno podesna za velike fasadne otvore, naročito birana za poslovna zdanja, kao odraz modernosti i minimalističkog stila. Ipak, svojim sjajnim performansama ističe se PVC stolarija, koja je u pogledu tehničkih i vizuelnih karakteristika s vremenom toliko napredovala da je u mnogo čemu nadmašila druge izbore.
Uklopiva, trajna, elegantna, poželjan je izbor prostora svih stilova. Danas se javlja i na velikim fasadnim otvorima, prozori su najrazličitijih dimenzija i formi, biva u raznim bojama, dok profili mogu biti vrlo male širine. Za PVC stolariju je danas posebno bitno to što je energetski efikasna i ekološka, te se uklapa u koncepte održivog razvoja.